Vattenrening

Det finns idag många olika problem med våra färskvatten tillgångar och det finns också många olika lösningar för att rena ert vatten. Låt oss guida er med vad som skulle passar bäst för just ert problem. Nedan kan du läsa mer om de vanligaste problemen. Vi rekommenderar er att kontakta oss om ni är osäkra på vad ert problem kan vara relaterat till.

SMAKAR ERT VATTEN SALT?

Avsaltning med Omvänd Osmos (Reverse Osmosis även kallat RO) är i dag den vanligaste metoden att få bort salter i vattnet. Vad för system som behöves beror på att antal olika parametrar.

FÖRORENAT VATTEN

Legionella, Baktererier och Virus för att nämna några är idag allt mer förekommande i vårt vatten. Med hjälp av Ultraviolet Desinfektion (UV) kan vi desificera de flesta förorenade vatten. Här finner ni mer information på hur ni väljer rätt UV lampa för ert behov.

HÅRT VATTEN

Har ni problem med hårt vatten? De flesta brunnar och även stadsvatten är idag för hårt för våra elektriska vattenvärmare. Problem med kalk fläckar på porslin, glas, kakel m.m är även detta ett irriterande problem för de flesta hushållen.

Ett avhärdarsystem från AAWT löser alla dess problem på ett smidig och enkelt sätt.

RENA ERT BRUNNSVATTEN

Kommer ert färskvatten från en brunn eller ett borrhål? Luktar det illa, har dålig färg, är vattnet är hårt eller kanske det helt enkelt inte smakar gott? Detta är mycket vanliga problem idag, men det kan finnas ännu fler ”problem” med ert vatten! Här finner ni mer information på de olika lösningarna vi på AAWT erbjuder er för att rena ert vatten.

FILTERPATRONER

Filterpatroner i enskilda filterhus används ofta när filtrera bort de partiklar man “ser” med blotta ögat i vattnet eller man vill behandla vattnet vid ett särskillt ställe i sitt vattensystem genom att filtrera bort någon specifik förorening, avhärda vattnet eller varför inte tillsätta mineraler i vattnet.

FILTERHUS

Det finns filterhus och så finns det filterhus! Vi på AAWT tillhandahåller enbat filterhus av högsta kvalitet och med mässingsinsatser för rör anslutningar så vi kan säkerställa att installtionen blir proffessionell och tät.

Läs mer om oss och våra projekt på vår Facebook-sida.

ALAND ADVANCED WATER TECHNOLOGY AB

EMAIL:

info@aawt.ax

PHONE:

Sweden, +46 (0)723 870 264

Finland, +358 (0)40 025 9077